spara-pengar-nar-du-handlar-pa-natet

På senare år har cashback-sidorna ökat I Sverige. Idéen kommer ursprungligen från USA och som så mycket annat har den nu kommit till Sverige. Cashback går ut på att ett företag har avtal med en mängd olika affärskedjor, i Sverige finns till exempel sajten cashbacker.se. De har avtal med 620 stora svenska butikskedjor som till exempel Åhléns, Cervera, Hemtex och Teknikmagasinet. Det är helt gratis att registrera sig och tar bara någon minut. Du kan dessutom ladda ner en speciell app för att spara ännu mer pengar. Då har du nämligen koll på när dina favoritbutiker har specialerbjudanden.

Hur fungerar cashbacker.se? 

Det första du måste göra är att registrera dig på cashbacker.se. Det är mycket enkelt och går mycket snabbt. Du kan antingen registrera dig med hjälp av ditt Facebook-konto eller med din epost-adress. Cashback har hundratals nätbutiker anslutna till sin sida. När du handlar hos någon av deras partnerbutiker så får du återbäring i form av riktiga pengar på du handlar. Du handlar i e-butiken som vanligt och ditt köp registreras hos Cashbacker som ser till att du får pengar tillbaka. Man brukar inte kunna använda rabattkoder eller presentkort för att kunna spara pengar.

Hur fungerar återbäringen? 

Varje gång som du gör ett köp på en nätbutik så registreras köpet hos Cashbacker. Observera att det måste vara de anslutna företagens e-butiker. Tänk på att din webbläsare måste tillåta cookies för att återbäringen ska fungera rent tekniskt och du måste avaktivera Adblock i din webläsare. Du måste också besöka de olika hemsidorna via Cashbackers platform och inte gå in direkt på de olika sajterna för att shoppa.

Hur fungerar utbetalningen? 

Du måste ha minst 100 kronor till godo på ditt konto innan du får någon återbäring. Har du 100 kronor så kan du välja om du vill ha pengarna överförda till ett svenskt bankkonto eller ett verifierat PayPal-konto. Det innebär att PayPal-kontot måste vara anslutet till ett svenskt kontokort. När du har shoppat med Cashbcker så brukar det ta cirka 2 dagar innan återbäringen syns på ditt konto. Att väntetiden är så pass lång beror på att Cashbacker måste få summan bekräftad från respektive butik innan den kan registreras.